29 Mart 2025 12:03

Belediye ekiplerinin attığı uyuşturucu iğne köpeğin ölümüne neden oldu

Sakarya’da Sema Peker’in evinin bahçesindeki köpeği, belediye ekiplerinin attığı uyuşturucu iğne sonrası öldü. Belediye ölümün uyuşturucu iğnenin yan etkisinden kaynaklandığını iddia etti.

Belediye ekiplerinin attığı uyuşturucu iğne köpeğin ölümüne neden oldu

Fotoğraf: DHA

Sakarya – Akyazı ilçesinde Sema Peker’in evlerinin bahçesindeki köpeği, belediye ekiplerinin attığı uyuşturucu iğne sonrası öldü. Peker şikayetçi olurken, belediye yetkilileri köpeğin ölümünün uyuşturucu iğnenin yan etkisinden kaynaklandığını öne sürdü.

Olay, Akyazı ilçesi İnönü Mahallesi 7057’nci Sokak’ta meydana geldi. Belediye ekipleri, Havva Peker’e ait evin bahçesinde yaşayan Kangal cinsi köpeğe uyuşturucu iğne attı. Ancak bir süre sonra köpek, can çekişip öldü. Aile, polise şikayetçi oldu.

"Resmen cinayet işlediler"

Köpeğin sahibi Sema Peker, “Bize haber bile vermeden bahçemize girdiler. Çıkarken ellerinde iğne tabancası ve eldivenle yakaladık. Böyle belediyecilik olmaz. Köpeğimin çipi, kimliği her şeyi vardı. Resmen cinayet işlediler" dedi.

Köpeğin başında gözyaşı döken Peker’in annesi Havva Peker ise “Kapıdan çıkarken yakaladım. Ellerinde bir şey vardı ama anlayamadım. Bir anda köpeğim yere yığıldı. Yazık, günah değil mi? Bu nasıl bir hukuk? Evime girip köpeğimi öldürdüler” diye konuştu.

Şikayet üzerine polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Akyazı Belediyesi yetkilileri, "Şikayet ile bölgeye gittik. Öldürme amacı yoktu. Bazen böyle damar veya karın boşluğuna denk gelirse bu şekilde yan etki yapıyor" açıklamasında bulundu. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Tekellere risksiz kâr
Halka ayrı uluslararası şirketlere ayrı hukuk

Tekellere risksiz kâr

Türkiye’yi uluslararası sermayeye “kârlı ve güvenli bir liman” diye pazarlayan Erdoğan iktidarı tekellere yeni hukuki güvence verdi: Yasal değişiklikler olumsuz etkilerse vergi indiriminden kamu alım garantisine uzanan ve toplamı 1.1 trilyon lirayı bulan teşvikler verilecek, kârlılıkta risk sıfırlanacak. Geleceksizliğe, yoksullaşmaya ve siyasal baskılara karşı sokağa çıkanlara ise daha fazla gözaltı ve tutuklama vadediliyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
30 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et